Коначно - App Store стигао у Србију! Како да промените локацију

Корисници „Епл" уређаја су данашњи дан дуго чекали. Србија је коначно на листи земаља у којој је доступан App Store и сада у свом налогу можете променити локацију и регистровати га на нашу земљу.

Као што смо већ најавили прошлог месеца, корисници "Ајфона" у Србији више не морају да своје Icloud налоге региструју као да су из неке друге државе.

App Store је проширен на нове земље, а међу њима је и Србија. У саопштењу објављеном на сајту „Епла" је наведено да су за нових 20 држава доступни сервиси Apple Arcade, Apple Music, Apple Podcasts и iCloud.

"Драго нам је да можемо да пружимо најпопуларније услуге корисницима у више земања него раније", рекао је Оливер Шусер, потпредсеник комапаније задужен за Apple Music.

Додао је и да се нада да ће корисници открити нове омиљене апликације, игрице, музику и подкасте.

Како променити локацију 

Питање које сигурно сваког корисника „Епл" уређаја у Србији занима је како могу да промене локацију у свом налогу – да то буде Србија.

Поступак је следећи: на телефону отворите Setings, затим кликните на ваше име. Након тога изаберите опцију iTunes and AppStore. Онда изаберите Apple ID па View Apple ID. 

Следећи корак је Country/Region. Када вам се отвори мени, из понуђених земаља изаберите Србију. Унесите нове нформације и потврдите избор и услове коришћења и то је то!

На мејл би требало да вам стигне потврда да сте извршили промене на свом налогу.

недеља, 15. септембар 2024.
10° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи