„Фортнајт“ васкрсао после астероида

Два дана након што је окончана десета сезона „Фортнајта“, најпопуларнија видео-игра на свету поново је онлајн са новом мапом и изменама.

После удара астероида и црне рупе која је прогутала читаво острво и мапу на којој се играчи сукобљавају, Фортнајт се вратио са сезоном 11, односно другим поглављем.

Од недеље увече игра је била офлајн, замењена лајв-стримом црне рупе на Твитер страни Фортнајта, а стотине хиљада играча чекале су на нови почетак.

Онда се појавио трејлер. А онда су, иако је било најављено тек за четвртак, и сервери поново почели да раде.

Једна од највећих промена је да је острво на којем се 100 играча бори до последњег потпуно измењено. Све заједно, ту је 13 нових локација.

Што се гејмплеја тиче, ту су нове водене механике - од пливања до вожње глисера. Фортнајт је додао нове могућности играња које су биле уобичајене у другим „бетл ројал“ модовима у другим пуцачинама попут Call of Duty.

Сада само остаје да се види реакција играча на ове и друге промене.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 17. септембар 2024.
19° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи