Сталак за „мек про“ од 999 долара, публика у чуду

У уобичајеној пракси, „Епл“ избацио је синоћ низ производа на "Worldwide Developers" конференцији, ни дан касније на друштвеним мрежама не јењава пажња за сталак за „мек про“ по цени од 999 долара.

Амерички технолошки џин је, између осталог, представио нови iOS 13 оперативни систем, као и најновију верзију свог десктоп рачунара „мек про“.

Ново „Еплово“ чедо има 32-инчни, 6К монитор, десетобитну резолуцију боја, милиона на према један однос контраста и још много тога да понуди.

Имајући у виду шта све нуди и чињеницу да је „Еплов“ производ, цена од 4.999 долара није претерано изненадила публику на конференцији.

Оно што је упало свима у очи јесте цена сталка за монитор од 999 долара.

Убрзо је на друштвеним мрежама кренула лавина коментара у којима су се људи чудили зашто сталак за монитор, макар и од „Епла“, кошта толико новца.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи