Следећи iOS омогућиће промену изгледа „Епл“ уређаја

Наредно ажурирање софтвера за „Епл“ уређаје донеће велике промене укључујући и оне које ће омогућити промене изгледа уређаја.

Један од светских технолошких лидера припрема се да открије посебне промене за „ајпед“ као и такозвани „дарк мод" који корисиницима олакашава употребу уређаја ноћу, наводи Блумберг.

Очекује се да ће нови софтвер „Епла", iOS 13 бити представљен у јуну, док ће нови модели „ајфона“ причекати септембар и октобар.

Сматра се да је „Епл“ одложио увођење нових могућности и да су неке промене већ биле спремне за актулени iOS 12.

Поред тога што ће „дарк мод“ омогућити бољу употребу „Епл“ уређаја ноћу, унапредиће и трајање батерије на паметним телефонима као што су „ајфон X“ и XS. Они користе ОЛЕД екране којима је потребно мање енергије да би се затамнели.

 

„Епл“ ће унапредити и „Carplay“ апликацију која омогућава употребу „ајфон“ у аутомобилу, а из компаније најављују нови почетни екран за таблете који ће олакшати обављање више задатака на уређају.

Такође планира се и увођење два нова сервиса – претплата на часописе и платформу за видео стриминг.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи