Читај ми!

Краљице бикинија

Ривалитет међу згодним славним лепотицама достиже кулминацију током сезоне купаћих костима. Будући да је конкуренција међу „бикини узорима“ жестока, на фотографије познатих дама на плажи, као што су Ева Лонгорија, Ана Курњикова и Парис Хилтон нико не може да остане равнодушан.

Кад видимо фотографије познатих дама у бикинију, као што су Eва Лонгорија, Ана Курњикова, Парис Хилтон, одмах добијемо инсипрацију за вежбање у теретани.

Савршене пропорције и секси облине не морају да буду скривене иза много материјала. Ни трага од масних наслага, целулита ни стрија... Ипак, у мору згодних славних лепотица, свака од њих издваја се по нечему што је чини посебном. Представљамо вам даме које су према оцени строгог суда јавности „бикини узори".

У конкуренцији савршених тела у купаћим костимима, где нема сакривања и шминкања, Парис Хилтон можда никада неће добити епитет најзгодније или најсексепилније, али њено тело дефинитивно је најскупље.

Богата наследница чувеног хотелског бренда није изабрала каријеру пословне жене, већ се претворила у праву естрадну звезду, иако нико не зна чиме се тачно бави. Парис пева и глуми, појављује се у ријалити шоу-програмима, али ради и као модел, и то веома успешно.

Магазини са фотографијама Парис у купаћем костиму „плану" чим се појаве на киосцима. Мушкарци је из неког разлога напросто обожавају. Богаташица се очигледно не снебива и готово сваке недеље части нас новим фотографијама.

Много је мање оних који знају ко је Тара Леи Патрик него Кармен Електра. У питању је иста особа, један од најаутентичнијих секс-симбола у последње две деценије, жена чије тело једноставно не може да прође незапажено.

Штавише, како године пролазе, Кармен све је привлачнија и сексепилнија. Пажњу јавности први пут привукла је, сада већ давне 1996. године, а сведоци смо да данас њена бикини издања и даље представљају изазов чак и за много млађе колегинице.

На срећу бројних фанова, Кармен веома воли да показује своје тело. На Плејбојевим дуплерицама, тумачећи улоге у филмовима или у чувеној серији Чувари плаже, не штедећи је показивала своје савршене облине. На листи најбољих тела за бикини, Кармен Електра сигурно заузима високу позицију.

Атрактивна тенисерка Ана Курњикова је и те како привлачна, па су је са пуним правом многи часописи уврстили у своја специјална издања испуњена фотографијама најлепших спортисткиња.

Заборавите на клишее о врелим Медитеранкама, Кубанкама или Бразилкама, које су „рођене" у бикинију и предодређене да на плажи маме уздахе. Ева Лонгорија својим изгледом баца у други план све конкуренткиње. О томе сведочи и чињеница да важи за једну од најсексепилнијих жена на свету.

Ева Лонгорија поносно показује своје облине, а њена савршена фигура највише долази до изражаја док заносно хода плажом.

Млада звезда популарне британске серије Coronation Street, Мишел Кеган, тренутно прави крупне кораке ка глобалној слави. Након што је на плажи показала којим адутима располаже, нико не сумња да јој се смеши велика каријера.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару