Читај ми!

Линдзи Лохан мора поново у затвор

Тужилаштво је због кршења условне слободе осудило Линдзи Лохан на три месеца иза решетака. Глумица је пуштена из притвора до одслужења казне уз кауцију од 75.000 долара. Када изађе из затвора проблематичну уметницу чека и 500 сати друштвено корисног рада, који подразумева и рад у мртвачници.

Америчка глумица Линдзи Лохан осуђена је у петак увече у Лос Анђелесу на затворску казну од 120 дана због тога што је прекршила условну слободу крађом вредне огрлице. Проблематична глумица је неколико сати по изрицању пресуде пуштена из притвора уз кауцију од 75.000 долара.

Судија Стефани Сотнер прогласила је славну 24-годишњакињу кривом за крађу огрлице вредне 2.500 долара из једне златаре у Лос Анђелесу и прекорила је због тога што се није потрудила да накит врати.

У ишчекивању затворске казне млада уметница забринута је због живота иза решетака, али и онога што ће уследити након тога. 

Амерички медији преносе да ће Линдзи Лохан по изласку из затвора морати да одслужи и 500 сати друштвено корисног рада, у оквиру којег ће можда имати и задужења у мртвачници округа Лос Анђелес и у склоништу за жене.

Звезда филмова Опасне девојке и Херби буба набуџена до зуба у протеклих неколико година има проблеме са законом. Више пута је осуђена на затворску казну и принудно упућена на одвикавање од болести зависности.

Хапшена је због вожње у пијаном стању, због поседовања кокаина, као и због кршења условне слободе.

За сада није познато да ли ће нова пресуда утицати на глумичин ангажман у филму о мафијашу Џону Готију којег ће тумачити Џон Траволта. Продуценти остварења Gotti: Three Generations потврдили су у саопштењу прошле недеље да је Линдзи Лохан добила улогу Готијеве снаје.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару