Елизабет Тејлор у болници

Легендарна холивудска глумица Елизабет Тејлор примљена је у болницу због хроничних проблема са срцем. Иако је стање најпознатије филмске Клеопатре стабилно, лекари још не могу да прецизирају колико ће болничко лечење трајати.

Чувена глумица Елизабет Тејлор смештена је у болницу почетком седмице због проблема са срцем и тренутно се опоравља у болници, потврдила је њена представница за медије Сали Морисон.

Према њеним речима, глумица већ годинама има проблеме са срцем, лечење у току и не може да се прецизира до када ће Елизабет остати у болници.

Бројни медији пренели су вест да је холивудска звезда хитно пребачена у болницу због унутрашњег крварења, али је то касније демантовано, а лекари су утврдили да здравствено стање најпознатије филмске Клеопатре ипак није толико лоше.

„Обавештавамо јавност да Елизабет јесте у болници, али због хроничних проблема са срцем. Њен медицински тим ради пуном паром, а породица се захваљује јавности на интересовању и жељама за брз опоравак", наводи се у саопштењу.

Други детаљи о здравственом стању 78-годишње оскаровке нису саопштени, а њено здравље већ годинама привлачи велику пажњу таблоида.

Глумици је тумор на мозгу одстрањен 1997. године, а неколико година пре тога су јој уграђени вештачки кукови и у јавности се у последње време појављује искључиво у инвалидским колицима.

Како би демантовала гласине да болује од Алцхајмерове болести, Елизабет се 2006. године појавила у једној ТВ емисији, а две године касније, њен тадашњи портпарол морао је да демантује гласине да је здравствено стање глумице алармантно.

Добитница Оскара за улоге у филмовима Ко се боји Вирџиније Вулф из 1966. године и Батерфилд 8 из 1960. године, награђена је хуманитарном наградом Америчке филмске академије 1993. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару