Читај ми!

Аутопсија Лијама Пејна показује да је преминуо од повреда задобијених током пада

Аргентинске власти наводе да су у хотелској соби Лијама Пејна у Буенос Ајресу заплењене супстанце које су указивале на конзумирање дроге и алкохола. Први резултати аутопсије показују да је музичар преминуо од повреда главе.

Лијам Пејн је преминуо од вишеструких повреда и унутрашњег и спољашњег крварења изазваног падом са балкона хотела на трећем спрату у Буенос Ајресу, наводи се у саопштењу аргентинског тужилаштва.

Обдукција је показала да су повреде главе поп звезде биле довољне да изазову смрт.

Истрага која је у току – укључујући разговор са пет сведока чиме надлежни покушавају да реконструишу последње сате живота 31-годишњег певача – показала је да је био сам у време пада.

У Пејновој хотелској соби полиција је запленила супстанце које указују на конзумацију алкохола и дроге.

Бивши члан групе "One Direction" преминуо је у среду у 17 часова по локалном времену.

Гости хотела "Casa Sur" рекли су за британски Гардијан да се, пре него што је Пејн пао, из његове собе чула бука и вика.

Рецепционар хотела позвао је хитну помоћ да обавести полицију о „агресивном човеку који би могао да буде под дејством дроге и алкохола“, наводи Ројтерс.

Менаџер хотела је рекао да је чуо гласну буку иза хотела, а да када је полиција стигла, установила да је мушкарац пао преко балкона.

Верује се да су фотографије које приказују неред у певачевој хотелској соби, објављене у локалним вестима и на интернету, снимили запослени у хотелу, што је изазвало револт према новинарској етици.

Пејнова породица је у саопштењу навела да су због његове смрти остали сломљених срца. „Лијам ће заувек живети у нашим срцима и памтићемо га по његовој доброј, смешној и храброј души. Подржавамо једни друге најбоље што можемо као породица и молимо за приватност у овом ужасном тренутку.“

Група "One Direction" основана је током телевизијског такмичења Икс фактор 2010. године. Водитељ шоу-програма Дермот О’Леари одао је почаст Пејну, описујући га као особу пуну радости, љубазну, захвалну и увек скромну.

четвртак, 17. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи