Читај ми!

Тамара Вучић са Мајклом Дагласом на маргинама самита у Кијеву

Супруга председника Републике Србије, Тамара Вучић сусрела се у Кијеву са славним глумцем, двоструким оскаровцем, Мајклом Дагласом и његовим сином, на маргинама Четвртог самита првих дама и господе, који се ове године одржава у престоници Украјине.

Мајкл Даглас је током сусрета са Тамаром Вучић показао интересовање за Србију, док је његов син изразио жељу да у ближој будућности посети Београд.

Овогодишњи, 4. самит у Кијеву носи назив „Очување детињства: обезбеђење сигурне будућности", са фокусом на заштити права деце и обезбеђивању сигурне будућности за младе генерације. 

Тамара Вучић, која је од самог почетка учесник овог самита, од 2021. године, на свом Инстаграм профилу објавила је да јој је била част и задовољство да говори на панелу посвећеном важности улоге родитеља и старатеља и сигурности деце у породици.

,,Стара изрека каже да се снага не мери по томе кога си победио, него по томе кога си заштитио. Штитећи децу чувамо будућност, а то можемо постићи само тако што ћемо као друштво пружити помоћ и подршку родитељима у вршењу овог лепог, важног и одговорног задатка", истакла је.

На скупу, чувени глумац је говорио о важности блиског односа између родитеља и деце, наглашавајући да он никада није „друг“ свом сину, јер сматра да родитељ мора задржати своју родитељску улогу.

Мајкл Даглас, познат по бројним улогама, освојио је два Оскара – први као продуцент за филм Лет изнад кукавичијег гнезда, а други за улогу у филму Вол стрит. Добитник је и пет Златних глобуса као и награде Америчког филмског института за животно дело.

Осим филмске каријере, Даглас је активан и у хуманитарном раду, посебно у пројектима који се баве дечјим правима.

 

петак, 13. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи