Читај ми!

Ерос Рамацоти прославио 60. рођендан

Ерос Рамацоти напунио је 60 година. Постао је популаран 1984. године када је победио у категорији „Нови предлози" фестивала Санремо са песмом "Terra promessa" („Обећана земља“). Након тога је продао више од 70 милиона плоча што га сврстава у италијанске уметнике са највише продатих плоча и ЦД-ова.

Након трећег албума који је изашао 28.октобра 1987. на његов двадесетчетврти рођендан, Ерос је ушао на врх европских топ листа захваљујући и дуету са Петси Кенсит у песми La luce buona delle stelle (Добро светло звезда). То је прва од каснијих многобројних међународних сарадњи, наиме Ерос је певао са Тином Тарнер, Шер, Анастазијом, Рики Мартином, Хулио Инглезиасом…

Био је ожењен познатом италијанском водитељком швајцарског порекла, Мишел Хунцигер са којом има ћерку Аурору која му је ове године подарила унука Ћезара. Након брака са Мишел, оженио је манекенку Марику Пелегрини са којом има сина и ћерку и од које се растао 2019.

Ћерка Аурора му је честитала рођендан писмом које је објавио и дневни лист Коријере дела Сера. Аурора је написала „Не постоји ниједна особа на свету која је у стању да ми дотакне срце као ти. Твоје име ти заиста пристаје јер ти си љубав. Ко год је имао прилико да се увери у твоју доброту заиста је срећна особа. Ти си најдарежљивија особа коју познајем. Твоја љубазност и одмереност су пример за све, у епохи у којој царује ароганција и у којој никога није брига за другога. То што сам неизлечиви романтичар дугујем теби који си сaундтрак мог живота".

Аурора је затим додала: „Када смо деца, наши родитељи нам делују неуништиво. Јаки, ауторитативни, наш ослонац, у стању да нас смире у животном хаосу и да нам помогну да победимо монструма који се крије под креветом. Године које пролазе показују нам да нико није непобедив и да сви пловимо овим животом најбоље што можемо. Па и наши лични суперхероји. Данас када гледам у прошлост очима мајке, видим толико тога што раније нисам разумела. Данас бих волела да се вратим у прошлост и да те загрлим у најтежим моментима иако нама загрљаји никада нису фалили.

Данас бих желела да те заштитим од свог бола који си осетио и још више ценим све оно што си учинио за мене. Хвала ти што си ми дао љубав јер то је једино што има значење и што је потребно заштити по сваку цену. Хвала ти на животу који си ми дао, што си се суочио са проблемима мислећи на Аурору у будућности, хвала ти што си увек био аутентичан и што си ме научио да се никад не мењам ради других".

Срећан рођендан славном певачу.

понедељак, 01. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару