Читај ми!

Закерберг добио плави појас у џијуџицуу уочи могуће борбе са Маском

Први човек компаније „Мета“ Марк Закерберг похвалио се да је власник плавог појаса у борилачкој вештини – џиjуџицуу. Спрема ли се он то за окршај са Илоном Маском?

Закерберг je показао свој плави појас у џијуџицуу – најновије достигнуће за аматера у овом борилачком спорту док се припрема за могући меч са својим техничким ривалом Илоном Маском, пише Њујорк пост.

Тридесетдеветогодишњи Закерберг успехом се похвалио на Инстаграм страници где је објавио фотографију на којој носи плави појас.

Са њим је Дејв Камарило, 46-годишњи тренер ове бразилско-јапанске борилачке вештине који има црни појас.

Част ми је што могу да се такмичим са плавим појасом за тим 'Герила џијуџицу Сан Хозе', написао је Закерберг на Инстаграму.

Прошлог месеца, власник „Твитера“ Илон Маск написао је на тој друштвеној мрежи да ће се са Закербергом борити у кавезу, на шта му је Закерберг узвратио поруком „Пошаљи ми локацију“.

Убрзо након тога, Маск је виђен како тренира са Лексом Фридманом, подкастером који има црни појас у бразилском џијуџицуу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво