Читај ми!

Где и на којој јахти летује Рафаел Надал 

Откривамо вам где се тренутно одмара прослављени шпански тенисер и како изгледа његова велелепна јахта-катамаран.

Своје фанове Рафаел Надал је обавестио још пре 15-так дана да одлази на породични одмор, не откривајући много детаља.

Једино што се са сигурношћу знало било је да ће се држати провереног Медитерана, те да ће му друштво правити супруга и синчић Рафа јуниор.

Своје дестинације није успео да сасвим сакрије од очију јавности, па су грчки медији открили да је виђен на јонским грчким острвима. Рафа се одмарао крстарећи прелепим Крфом, Одисејевом Итаком, али и Меганисијем, мирним острвцетом медитеранског амбијента, надомак Лефкаде, у близини чувеног Оназисовог Скорпиоса. 

Пре неколико дана стигао је и у Патру, престоницу Пелопонеза и трећи по величини град у Грчкој, како би се у луци снабдео горивом и намирницама за наставак пута.

Пошто је свратио у локални рибљи ресторан Аргò, у близини патранске марине, власници нису пропустили прилику да се похвале кога су имали у гостима. 

У жељи да заголица радозналост пратилаца, Шпанац је на свом Инстаграм профилу поставио фотографију своје породице на јахти, на којој се може препознати како пролази кроз Коринтски канал.

Тако да се може закључити да ће, после јонског, наставити да ужива и у лепотама егејског архипелага.

Неки грчки медији пренели су да Надал путује својом јахтом Бетовен, али то није тачно. Он је ту јахту продао пре неколико година, а од компаније Sunreef Yachts 2019. наручио луксузни пространи катамаран, дугачак 24 метра и вредан око 8 милиона долара, који му је стигао на 34. рођендан.

Тенисерова јахта има врло занимљиво име: Great White (Велика бела), са сликом ајкуле, што је асоцијација и на Рафину спортску, па чак и физичку сличност са једним од највећих морских предатора, али и на бели спорт у којем је велики шампион. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару