Трампова фризура мора да се реформише!

Премда је својим често незграпним изјавама поделио Американце, Доналд Трамп их је у једној ствари ипак ујединио: сви сматрају да фризура њујоршког милионера захтева хитну „реформу“.

Коса републиканског кандидата у трци за Белу кућу је нешто „између дабровог репа и расцветалог клипа кукуруза“, поетски се изразио француски фризер Фредерик Менетрије међу чијим клијентима су ријалити звезда Ким Кардашијан и бразилска манекенка Алесандра Амброзио.

За овог стручњака, боја Трампове косе је прави „концептуални перформанс“.

„Он вероватно мисли да делује млађе“, каже за АФП Менетрије, додајући да боја власишта америчког милијардера варира од јарко жуте до тамно риђе нијансе.

Та „бизарност“ је наглашена дугим праменом преко целог чела.

Кристоф, стилиста бројних звезда са Беверли Хилса, истиче да је 80 одсто Трампове косе зачешљано на једну страну како би деловала гушће и што више покрила теме.

Ова фризура, с којом се први пут појавио крајем осамдесетих година, постала је Трампов заштитни знак. Карикатуристима је довољно да нацртају само прамен да би читаоци одмах схватили о коме је реч.

За Стефана Бодена, који се бринуо за фризуре Уме Турман, Наоми Вотс и Ерика Катоне, Трампова „фризура боје жуманцета представља врхунац лошег укуса“.

Луис Ликари, фризер прве Трампове супруге, Иване, тврди да је њујоршки магнат пресађивао косу.

Сам Трамп, пак, не пропушта прилику да каже како не носи перику: „Моја коса можда није много лепа, али је моја“.

Приликом једног митинга прошле године у Јужној Каролини, познати бизнисмен је затражио од једне активисткиње да се попне на бину и потврди „аутентичност његове гриве“.

На опаску бораца за заштиту околине да штети озонском омотачу јер користи лак за косу, Трамп је одбрусио да ће то и даље чинити.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару