Објављене поруке које су довеле до Ел Чапа

Транскрипти СМС порука које су размењивали мексички нарко бос Хоакин „Ел Чапо“ Гузман и глумица Кејт дел Кастиљо показали су да је он био мање заинтересован за снимање филма о свом животу, а више за флертовање са мексичким глумицом.

Поруке, које је јуче објавио лист Миленио, а њихову аутентичност потврдио један мексички званичник, показују да је Гузмана највише интересовало да се нађе лицем у лице са глумицом, као и да заправо није знао ко је амерички глумац Шон Пен.

Пен је признао да се накнадно убацио на састанак који је Кејт Дел Кастиљо заказала са Гузманом како би разговарали о плановима за снимање филма о животу нарко боса, а који је одржан 2. октобра у планинама где се Ел Чапо скривао.

„Како се оно зове онај глумац?“, наводи се у једној поруци са броја за који је потврђено да га је користио Гузман. Касније је тражио од својих адвоката да му кажу у којим се филмовима Пен појављивао.

Мексички званичник, који је желео да остане анониман, потврдио је да су Ел Чапове поруке, којих има више десетина, аутентичне. У многима се изражава дивљење и чежња за следећим сусретом, уместо интереса за планирани филмски пројекат.

„Кажем ти, више сам узбуђен због сусрета са тобом него због сценарија за филм“, написао је једном приликом Гузман глумици, коју је у свом именику запамтио као „ермоза“, што је погрешно написана реч која на шпанском значи „лепотица“.

У другој поруци нарко бос пише Дел Кастиљовој: „Како је најбоља и најинтелигентнија жена на свету, којој се веома дивим?“.

Гузман, који је ожењен бившом мисицом Емом Коронел и има децу са њом, као и још неким женама, у једној поруци пише: „Моја мајка жели да те упозна. Причао сам јој о теби“. 

Глумица одговара: „Осим нашег филмског пројекта, веома сам узбуђена што ћу те видети уживо“ и касније додаје: „Ускоро ћемо се загрлити!“.

Мексички аналитичар Алехандро Опе наводи: „Шта је ту чудно? То што је Гузман слаб на жене? Он има 18 деце, ожењен је женом 30 година млађом од њега. Нема ту ништа чудно“, тврди Опе.

Гузман је ухваћен у петак, након пуцњаве између његових помагача и мексичких маринаца у кући у обалском граду Лос Мочис, у држави Синалоа. Том приликом је убијено пет криминалаца, а још шесторо је повређено.

Власти наводе да су успеле да открију локацију на којој се налази Гузман захваљујући интервјуу који је са њим имао Шон Пен.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару