Читај ми!

Тејлор Свифт је као моја баба!

Репер Нели упоредио је Тејлор Свифт са својом баком. Немогуће је мрзети особе као што су њих две, прича прослављени Американац о младој певачици коју познаје дуго.

Одушевљен колегиницом, Нели за магазин Ролинг стоун каже да је Тејлор Свифт забавна особа: „Нема зла у себи, а то је ретко у свету у којем смо ми. Заиста ретко наилазите на такве људе. Она и моја бака су јако сличне. Ко би могао да не воли једну од њих?“

Тејлор и Нели се познају већ неколико година. Упознао ју је преко заједничког пријатеља и од тада имају прилично близак пријатељски однос.

„Роберт, човек који ради са њом, је мој баш близак пријатељ, па сам упознао сам и Тејлор и њене родитеље, и сви су веома пријатни. Она ми је као сестра, човече, познајем је од када је на сцени. Када год ме позове, ту сам за њу“, открива популарни репер.

Нелију је њихов заједнички наступ на њеном концерту у септембру остао у сећању као сјајно искуство, када је наступао као њен гост. Пре наступа, двоје извођача су разговарали и она му је открила како су настали нови плесни кораци.

„Девојке и ја смо целу ноћ смишљале кореографију. Смислиле смо је саме и ово ће бити сјајно Нели“, присећа се 40-годишњи репер.

„Да, да, било је урнебесно. Веома ми се свидело. А то са њеним девојкама, оне су толико пуне енергије. Осетио сам се... Мало старијим. Све су биле одушевљене што ће наступати са мном“, закључио је Нели у интервјуу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи