Молдер и Скали певају и размењују пољупце

Амерички глумац Дејвид Духовни поводом објављивања свог првог албума "Hell or Highwater" одржао је јуче концерт у Њујорку, и за фанове и све присутне приредио право изненађење са својом колегиницом Џилијан Андерсон.

Како преносе амерички медији, наступу педесетчетворогодишњег глумца присуствовала је и његова партнерка из популарне серије Досије Икс Џилијан Андерсон.

Према писању сајта Pure Break, митски дуо са „граница реалности“ је, на одушевљење публике, отпевао заједно песму Helpless Нила Јанга.

А на крају нумере су чак и разменили пољубац, на радост свих присутних, покренувши изнова гласине о романси.

Осим Андерсонове, Духовни је имао још једну гошћу на концерту – Медлин Мартин, његову „кћерку“ у серији Калифорникација.

Духовни, добитник два Златна глобуса, враћа се у Досије Икс, чије ће нове епизоде почети да се приказују од јануара 2016. Публика ће, такође, имати прилику да га види и у новој ТВ серији Aquarius, која с емитовањем креће од 28. маја.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи