Читај ми!

Џенифер Лоренс најисплативија глумица у 2014. години

Након листе глумаца чије се ангажовање најмање исплати продуцентима, магазин „Форбс“ је објавио списак звезда које доносе највише зараде за њих по уложеном долару.

На првом месту нашла се глумица која још нема ни 25 година, али је успела да се наметне Холивуду, па чак и да освоји једног Оскара – Џенифер Лоренс, звезда саге Игре глади.

Млада америчка глумица донела је продуцентима зараду од 1,4 милијарде долара на биоскопским благајнама широм света са своја два последња филма Икс-Мен: Дани будуће прошлости и Игре глади: Сјај слободе 1.

Другу позицију на листи заузео је Крис Прат, чији су филмови зарадили 1,2 милијарде долара, посебно Чувари галаксије, а трећу још једна млада дама, Скарлет Јохансон, са зарадом од 1,18 милиона долара захваљујући филмовима Капетан Америка и Луси.

У топ пет најисплативијих глумаца су још Марк Волберг (Трансформерси: Доба изумирања) и Крис Евенс (Капетан Америка).

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи