Читај ми!

Бора Чорба се повлачи из политике

Познати српски рокер Бора Ђорђевић каже да се дефинитивно повлачи из политике и да ће се убудуће посветити само увесељавању народа.

Певач групе „Рибља Чорба“ најавио је и да се одриче било каквог политичког ангажмана.

„Ја Бора Ђорђевић, од данас, 04.12.2014. године, нисам члан ниједне политичке партије, нити ћу икада више бити“, стоји у саопштењу Боре Чорбе, које је стигло на адресу Танјуга.

„Такође, ниједну политичку опцију нећу ни подржавати него ћу у будућности све своје снаге посветити рокенролу, стварању нових песама и увесељавању народа“, поручио је вођа „српских Ролингстонса“.

Иначе, Ђорђевић је у октобру напустио Демократску странку Србије, чији је био дугогодишњи члан.

Након тога се придружио Државотворном покрету, који су основали бивши чланови ДСС-а, који су из те странке отишли када је за председницу партије изабрана Санда Рашковић Ивић.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи