Читај ми!

Није љубав ако немате исту боју косе

Шарлиз Терон изгледа има јак утицај на Шона Пена, па поред стајлинга може да одређује и његову боју косе – која је сада, готово идентична као њена.

Пар је виђен у опуштеном шопингу, са скоро идентичним бојама косе. Док је Шарлиз годинама позната као плавуша, на Шон Пену ова боја изгледа мало чудно.

Медији су промену Пеновог имиџа протумачили као његов покушај да одржи корак са 15 година млађом девојком.

Глумица је била обучена у лежерну црну хаљиницу и сандале исте боје, а преко је огрнула сиви џемпер, док је двоструки оскаровац изгледао по мало неуредно у плаво-црвеној кошуљи и фармеркама, са разбарушеном косом и „Реј-бан“ црним наочарима.

Холивудски пар, који је већ годину дана заједно, проводи много времена са глумичиним усвојеним сином Џексоном, након што су се недавно вратили са двомесечног путовања по Јужној Африци, где су снимали филм The Last Face.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи