Читај ми!

Мисле да ми је ћерка!

Супруга славног Ронија Вуда млађа је од њега 31 годину, што, према њиховом признању, често доводи до забуне – људи мисле да му је ћерка.

Роналд Рони Вуд, рок звезда из „Ролингстонса“, признао је да људи врло често немају представу да му је 35-годишња Сали Хамфриз супруга.

Говорећи за Хелоу магазин о великој разлици у годинама међу њима, 66-годишњи Рони је рекао: „С времена на време се деси да помисле да ми је ћерка“.

Сали, која се за легендарног музичара удала 21. децембра прошле године, додала је: „Излазили смо из авиона недавно и неко је гласно рекао 'О, боже, ено га Кит Ричардс“.

Да ствар буде још гора, упитали су Ронија: „Да ли вам је то ћерка?“.

„Помислио сам: 'Само престани да причаш'“, надовезао се чувени гитариста.

„Али, то је тај јаз у годинама, није неразумно што тако мисле. Изгледа да више смета другима него нама, а и не треба сметнути с ума да те људе не познајемо. Ови што нас знају се не потресају око тога“, објашњава Вуд.

Када су је упитали да ли би волела да је Рони млађи, лепа позоришна продуценткиња Сали је одговорила: „Да, али само из једног разлога – не можемо бити заувек заједно, тако да је реч само о времену које ћемо провести заједно“.

„Но, тако је како је, и, искрено, можда смо стварно 'стара душа са младом душом', али ми то не примећујемо“, наглашава Хамфризова.

Гитариста је током интервјуа све време истицао колико је срећан са новом женом, откривајући да му је чак и бивша супруга Џо Вуд рекла да је требало много раније да буду заједно.

Пар, који се познавао неколико година пре него што је дошло до романсе, верио се након шест месеци виђања.

Рони је претходно имао два брака. Са Криси Финдли, мајком његовог сина Џесија, био је ожењен од 1971. до 1978. године.

Са другом супругом Џо (57) се растурио 2008. после „алкохолом натопљене“ афере са конобарицом Катјом Ивановом.

Недуго затим је почео да се виђа са бразилском манекенком Аном Аруахо, од које је „побегао“ јер се уморио до њене опсесије славом, а затим и са 25-годишњом промотерком Николом Сарџент.

Развод од Џо је финализован тек 2011. године, и то после 24 године брака.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 16. август 2024.
38° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару