Читај ми!

Де Ниро предводи звезде на Ђоковићевој вечери

Tрећа по реду хуманитарна вечера коју организује Фондација „Новак Ђоковић“ окупиће имена са „А листе“ светских „фаца“ – Роберт Де Ниро, Кејт Хадсон, Голди Хон, Томи Хилфигер, Дона Каран, Наоми Кембел, Кевин Спејси, Рики Џервејз, Џими Конорс...

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић организоваће вечерас добротворну вечеру у Њујорку, где ће заједно са пријатељима сакупљати средства за помоћ програмима раног развоја и образовања деце у Србији.

Ово је трећа по реду хуманитарна вечера коју организује Фондација „Новак Ђоковић“, претходне две одржане су у Њујорку прошле године и летос у Лондону, где је укупно прикупљено око 2,8 милиона долара.

Међу званицама је глобални директор фондације Милутин Гетсби, извршни директор Јелена Ристић, као и домаћини вечере у улози „председавајућих“ – позната холивудска имена Роберт Де Ниро, Кејт Хадсон и Голди Хон, модни магнати Томи Ди Хилфигер, Дона Каран, топ-модел Наоми Кембел и бизнисмен Роналд Баркли.

У центру пажње биће и глобални амбасадор фондације војвоткиња од Јорка, Сара Фергусон, као и представници Фондације принцезе Шарлен од Монака.

Добротворни догађај почиње од 19.30 сати по америчком времену у свечаној сали „Капитал“.

На листи званица које ће проћи црвеним тепихом су још енглески комичар и глумац Рики Џервејз, модел и глумица Оливиjа Палермо, топ модел компаније „Викторија сикрет“ Каролина Куркова, глумица и модел Моли Симс, холивудска звезда Кевин Спејси, легендарни тенисери Џими Конорс и Џон Мекинро, један од најбољих пливача свих времена Рајан Лохти и многе друге угледне и јавне личности из света спорта, моде и филма.

Мисија Новакове фондације је да помогне угроженој деци, нарочито у Србији. Фондација сарађује са локалним организацијама које деле сличне вредности на увођењу нових услуга и стварању бољих услова за образовање и рани развој малишана.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 17. август 2024.
37° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару