Читај ми!

Савршени Рајан

Са опсесивним жаром прилази обликовању тела. Међутим, он и улоге бруси до перфекције макар то захтевало живот у одређеном граду, промену исхране или тежине, прављење комада намештаја или поправљање аутомобила. Због тога успех Рајана Гослинга није могао да изостане.

Бележница је отворила многа врата Рајану Гослингу. Осим пословних понуда које су почеле да пљуште „рођена“ је армија његових обожаватељки.

Изглед глумца толико привлачи пажњу да су асистенти редитеља у једном периоду снимања филма The Place Beyond the Pines носили шашаве шешире како би одвојили погледе статиста „приковане“ за Рајаново тело, извајано дуготрајним боравком у вежбаоницама. 

Највећи „кривци“ су сценаристи, јер су смислили да Гослинг буде наг до паса, из много разлога.

А прослављеном Канађанину било је довољно тешко и без борбе са обожаваоцима међу сарадницима. Морао је да се концентрише на захтевне задатке попут сцене саобраћајне несреће која је понављана чак 22 пута. Глумац би сваки пут прогризао мајицу од нервозе.

Ипак, да се не ослања само на изглед који воле жене широм планете, а мушкарци прижељкују, сведоче његове колеге који тврде да су опсежне припреме обавезне за сваку од улога коју прихвата.

Дух Возача потражио је рестаурирајући „шеви малибу“ из 1973. године, а како би се осећао више као Ноа из поменуте Бележнице направио је кухињски сто који је коришћен у остварењу.

Такође, веслао је сваког јутра два месеца пре почетка снимања, живео Чарлстону, гојио се и мршавио, све зарад веродостојнијег приказа мушкарца који је лудо заволео богаташицу Ели Хамилтон.

Захваљујући крајње професионалном приступу 32-годишњег холивудског срцеломца, на списку његових обавеза уочи снимања филма Само бог прашта нашли су се веома напорни свакодневни тросатни тренинзи на којима је учио тајландски бокс.

Такође, иако Џулијан има само 17 реплика у остварењу, Рајан је променио и исхрану и навикао се на локалну кухињу.

Будући да је његов лик припадник подземља, на редитељево питање о реакцији на смрт мајке, глумац је одбацио и плакање и смејање као могуће опције и предложио да Џулијан отвори стомак особе која га је донела на свет.

Они који су гледали филм Николаса Виндинга Рефна знају да је предлог прихваћен.

О изгледу Рајана Гослинга не треба говорити. Таленат му се не може оспорити, а преданим радом на формирању ликова бруси своје улоге до перфекције. 

Успех није могао да изостане и због тога ћемо га још дуго гледати на великом платну, женски део публике убрзаног пулса. Осмех са лица, за сада, некима може да скине само помисао на згодну Еву Мендес, са којом је у вези од 2011. године.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 17. август 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару