Читај ми!

Ким на дијети скоро 40 година!

Глумица Ким Катрал, најпознатија по улози Саманте из серије „Секс и град“, каже да иако има 56 година, и даље може да игра сексепилне заводнице, највише захваљујући томе што је на дијети још од 1974. године!

Упркос томе што има 56 година Ким Катрал и даље може да игра сексепилне заводнице. Како је то могуће? Харизматична глумица открила је свету тајну свог доброг изгледа: највише захваљујући томе што је скоро целог живота на дијети!

Звезда серије и филмова Секс и град каже да још од 1974. године води борбу како би сачувала витку линију, а посебну пажњу је посветила стратегији против целулита, због које учестало посећује салоне за масажу.

„Не покушавам никога да заведем изгледом или успешном каријером. Ако су моји успеси уплашили неког мушкарца, то није мој проблем", каже Ким.

„Генерација жена којој припадам угледала се на Џејн Фонду због њених вежби, као и због савета да се што више времена проводи на свежем ваздуху и да се пије најмање осам чаша воде дневно. То ми се данас заиста исплатило", објаснила је Катралова.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи