Читај ми!

Забранити им да иду код хирурга

Трудећи се да задрже или врате младалачки изглед, неке глумице оду потпуно погрешним путем, са којег ни најстручнији естетски хирурзи не могу да их врате.

Када хвале вредан изглед почне да бледи, мање је улога, славе, обожавалаца, новца..., па се многи за помоћ обрате онима који се издају за експерте у баратању ножем. Не, није реч о циркуским бацачима ножева већ хирурзима који би требало да поправљају изглед својим клијентима.

Некада, што због недовољне стручности лекара, што због степена ризика који иде уз пластичне операције, ствари пођу по злу.

Међутим, неретко се деси да хирург под великим притиском попусти и прихвати да изведе захтев који клијент силно жели.

А не би требало, јер убрзо од лепотице настане...

Један од примера изузетно лоше инвестиције јесте одлука глумице Ники Кокс, домаћој публици најпознатије по улози Мери Конел у серији Лас Вегас, да новац да естетском хирургу.

Резултат: шармантна, лепа, згодна девојка претворила се, временом и силиконом, у 34-годишњу глумицу застрашујућег изгледа.

У време када је свет сазнао за њу захваљујући мегапопуларној серији Твин Пикс Дејвида Линча и улози Доне Хејворд, америчка глумица Лара Флин Бојл могла је да каже да је изглед један од њених најјачих адута.

Прошло је више од две деценије од емитовања прве епизоде серије, али и много корекција које је, нажалост, нису улепшале.

Присила, некадашња изабраница Елвиса Прислија, за изглед којим се не може похвалити не треба да криви године.

Звезда серије Three's a Company, која је крајем седамдесетих и почетком осамдесетих година засмејавала планету, прославила је Сузан Сомерс.

Америчка глумица тумачила је лепу, али када су мушкарци у питању не претерано бистру девојку.

Данас Сузан има 65 година, али, вероватно скупе, силиконске преправке нису је вратиле у младост.

Краљица пластике је, без икакве дилеме, америчка глумица Џоан Риверс која је у 78. години, после неколико стотина не баш јефтиних интервенција, тачније 734 захвата, морала да стави тачку на улепшавање код хирурга.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару