Читај ми!

Расел возио кајак па залутао

Након што се изгубио возећи кајак по мраку у водама око Лонг Ајленда, глумца Расела Кроуа спасли су припадници њујоршке Обалске страже и неповређеног вратили у луку. Оскаровац и његов пријатељ лутали су сатима, а затим потражили уточиште на обали залива Хантингтон, где су их спасиоци и пронашли.

Живот некада испише странице дневника занимљивијим и страшнијим ситуацијама него што то могу да замисле сценаристи холивудских акционих трилера.

Глумац Расел Кроу искусио је на својој кожи како то изгледа. Оскаровац се изгубио у водама око њујоршког Лонг Ајленда док је возио кајак. Из невоље га је извукла обалска стража, која га је вратила у луку.

Како је је наведено у саопштењу Обалске страже, холивудску звезду и његовог пријатеља ухватио је мрак док су веслали у својим кајацима.

Изгубили су се и потражили уточиште на обали залива Хантингтон, 16 километара од луке Колд спринг из које су испловили током поподнева.

Стража је патролирала заливом око 22 сата по локалном времену када је зачула повике са обале. Расел је са пријатељем довеслао до брода, а припадници патроле и њих и кајаке одвезли су до луке Хантингтон.

Према речима једног припадника Обалске страже, који није одмах препознао оскаровца, двојици пријатеља је била потребна мала помоћ, јер се мало изгубио, и то није баш било спасавање, већ више превоз до луке.

Мушкарци нису били повређени, а на себи су имали појасеве за спасавање. Глумац се понашао пријатељски и са захвалношћу, и спасиоцима се чинило да је врло искусан у вожњи кајаком.

У каснијој поруци на Твитеру, Расел се захвалио припадницима Обалске страже и навео да је четири и по сата лутао по води у мраку.

Глумац је тренутно у Њујорку, јер у заливу Ојстер снима филм Noah у режији Дарена Аронофског, познатом по филму Реквијем за снове и Црни лабуд.

Тумачећи улогу римског центуриона Максимуса из времена императора Марка Аурелија и његовог наследника Комода у остварењу Гладијатор Ридлија Скота Кроу је зарадио Оскара. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару