Читај ми!

А ноћу лумпују за медаљу!

Најбоље место за опуштање мишића после напорног олимпијског дана нису салон за масажу или, евентуално, сауна, већ лондонски клуб „Чајнавајт“. Тамо врхунски спортисти настављају такмичење... ко дуже остане на ногама. Помажу им коктели од 2.000 фунти.

Када мрак прекрије Лондон, међу учесницима ОИ почиње друга врста такмичења – у издржљивости по локалима.

Победник је онај ко последњи остане на ногама, пише Дејли мејл.

Понедељак (рано) ујутру није био изузетак.

Амерички пливач, олимпијски шампион Рајан Лохте (28), освајач пет медаља (два злата, два сребра и бронзе), виђен је међу обожаватељкама и колегама из репрезентације у ВИП делу клуба „Чајнавајт", у лондонском Вест енду. Ништа необично, осим што је у рукама држао коктел од 2.000 фунти, гледајући колегу Тајлера Клерија како изиграва ди-џеја.

Међу гостима су били и домаћи такмичари, освајачица златне медаље у веслању Софи Хоскинг и „сребрни" Ричард Чејмберс и Марк Хантер.

Бициклисткиња Дени Кинг, „златна" девојка са лошим (читај: пијаним) момком, когa вероватно више неће звати у овај клуб с обзиром на његове гестове на излазу, такође је „уживала" са колегама. Одвезли су се рикшом док се он папарацима „смешио" доњим делом леђа!

Исти клуб је у недељу ујутру, око 3.45, напустила Ребека Едлингтон, британска пливачица, бронзана на 400 и 800 метара слободним стилом. Њене очи су показале да је током вечери „слободно запливала" и у алкохолу. На бар „1.500 метара".

Друштво јој је „до зоре" правила колегиница Елизабет Симонд.

Прошле недеље је примећена и Зара Филипс, унука краљице Елизабете Друге, како са колегама из британског коњичког тима – Вилијамом Фокс-Питом, Николом Вилсон и Тином Кук – прославља освојено сребро.

Када су је упитали да ли би британски клабери могли да се такмиче са Аустралијанцима „у кафани", 31-годишња припадница краљевске породице је одговорила: „Изазивамо вас. Не бисте освојили злато".

„Чајнавајт" је обично крцат фудбалерима и „ријалити" звездама. Током Олимпијских игара „држи га" аустралијска фирма за организовање ексклузивних догађаја "The Last Lap", која је то чинила и у Сиднеју 2000. године.

Могло би се рећи да су врло убедљиво „освојили злато" у такмичењу који ће клуб привући највише спортиста током ОИ.

Њихов горњи спрат је резервисан за Олимпијце, а постављен је и црвени тепих на којем спортисти могу да прошетају своје медаље.

У доњем делу је ексклузивна зона у којој је главни подијум за игру и где се деле бесплатна пића, а може и да се плеше без обожавалаца „на леђима".

Бивши Олимпијац Роб Вудхаус, познат по томе да је отворио "The Last Lap" клупске ноћи, истиче: „С обзиром на то да се такмиче за своје земље на највишем могућем нивоу, желимо да им омогућимо и најбољу забаву".

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару