Читај ми!

Краљица попа или скандала?

Мадона је на наступу у Паризу успела да скандализује јавност и пре него што је публика због кратког, 45-минутног наступа извиждала и захтевала повраћај новца. Осим уобичајено слободног плеса, краљица попа је везала колегу, уперила му револвер у главу више пута током нумере и, на крају, „пуцала“ у њега.

И пре него што је почела 31. маја у Тел Авиву, турнеја "MDNA" привлачи незапамћену пажњу јавности и медија.  

Наступ у Израелу разљутио је многе, а највише лидерку француске десничарске странке Национални фронт Марин Ле Пен због поређења са Хитлером.

Убрзо након тога, краљица попа обрела се у Истанбулу где је у жару наступа показала публици груди.

Наравно, свим концертима заједничке су веома слободне кореографије пратећег плесног тима, а Мадона не би била Мадона да не предњачи у томе.

Последњи у низу скандала певачица је направила у француској престоници у четвртак увече.

Док је изводила песму Џејн Биркин и Сержа Гинсбура Je t'aime... moi non plus, 53-годишња музичка звезда ваљала се и растезала по бини па је њен доњи веш могао да се види готово потпуно.

Плесача са којим је изводила кореографију Мадона је везала за столицу, уперила му револвер у главу више пута током нумере, да би на крају и „пуцала" у њега.

„Мадона и њени плесачи користе реплике оружја на наступима што је и те како лоша порука младима, поготово након трагедије у Колораду", наводи се у саопштењу жена америчког удружења „Мајке против оружја".

Међутим, није само кореографија изазвала негативне коментаре у јавности.

Концерт у Паризу се завршио бучним негодовањем публике која је масовно тражила повраћај новца за улазнице пошто је певачица позорницу напустила после само 45 минута.

Јучерашњи наступ преношен је уживо на интернету, имао је огромну гледаност, а представници поп краљице тврде да је реч о стандардном трајању клупског наступа и најавили су да се на предстојећим концертима кореографија, упркос оптужбама, неће мењати.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару