Читај ми!

Гартнеров Магични квадрант поново прогласио Веритас лидером у безбедном управљању подацима

Гартнеров Магични квадрант™ софтверских решења за резервне копије и опоравак података предузећа (Enterprise Backup & Recovery Software Solutions – EBRSS) осамнаести пут заредом прогласио је Веритас технолоџис лидером у безбедном управљању подацима у више облака.

Веритас је и даље на челу иновација у заштити података, еластичности апликација, усаглашености и управљања података.

Пошто је подржавао предузећа током сваке велике ИТ транзиције,  помаже организацијама да се снађу у новом свету – где подаци живе широм окружења, сајбер претње се назиру, трошкови облака и регулаторне казне расту, а организације често немају техничку експертизу која би се бавила тим сложеностима.

“Веритас има ненадмашну евиденцију сталних иновација усмерених на решавање изазова отпорности података наших корисника. Данас се предузећа суочавају са незапамћеним сајбер претњама по њихове све хетерогенија окружења облака података. Верујемо да наша позиција у Гартнеровом 2023. Магичном квадранту за ЕБРСС одражава нашу способност да се супротставимо тим претњама”, изјавио је Лоренс Вонг, виши потпредседник и директор за стратегију у Веритасу.

Три кључне области због који су добили награду

Веритас Алта  је безбедна, обједињена и cloud-native платформа за управљање подацима која доноси широк низ услуга за податке предузећа.

Платформа омогућава заштиту података са ненадмашном еластичношћу на ренсомвере и омогућава корисницима да управљају заштитом целокупног имања података кроз Alta View конзолу са компактним корисничким окружењем у једном прозору.

Веритас Алта такође обезбеђује највише нивое еластичности апликација, преносивост апликација широм облака и оптимизацију потрошње складишта.

Веритас Алта додатно омогућава предузећима да осветле и излече информационе ризике уз услугу усаглашености података.

Cloud Scale Technology је безбедна архитектура следеће генерације, дизајнирана је да изворно ради у облаку, контејнеризована, еластична и базирана на микроуслугама покретаним вештачком интелигенцијом која пружа обједињене услуге управљања подацима широм било ког облака.

Она помаже предузећима да побољшају оперативну агилност, безбедност података и ефикасност, истовремено постижући уштеду трошкова у окружењима са више облака.

Аутономно управљање подацима (АДМ) са Cloud Scale  технологијом која служи као основа, Веритас је изложио визију производа за трансформацију будућности управљања подацима и оснаживање предузећа да поврате контролу над својим подацима кроз употребу АДМ-а.

Овај револуционарни приступ примењује аутоматизацију и АИ/МЛ технологије како би се драстично смањила оперативна сложеност.

Прелазак са ручних процеса на АДМ-ово самооптимизирање, самоисцељење и самоинсталацију редефинисаће заштиту података и опоравак у доба вишеструког облака и после.

среда, 04. октобар 2023.
22° C

Коментари

Divno je biti Srbin
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
zdenek.zigovic@seznam.cz
Дупла свадба на Златибору – младенци улетели у брак хеликоптерима
Sta smo postigli?
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Re: nepostovanje
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Девојке нису дошле
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"