Читај ми!

Ново решење за праћење перформанси апликација Cisco AppDynamics

Од апликација се очекује беспрекорна и непрекидна перформанса на свим уређајима које корисник поседује, стичући и одржавајући поверење корисника. Неиспуњење ових очекивања може резултирати корисничком фрустрацијом и губитком поверења, што доводи до потраге за алтернативним решењима.

Ту долазе до изражаја решења за праћење перформанси апликација (АПМ). Kоришћењем АПМ решења, компаније могу добити увид у оно што је потребно како би пружиле супериорно корисничко искуство.

Профитабилност компанија данас, више него икад, зависи од перформанси апликација и укупног корисничког искуства. То ставља велики значај на ИТ системе и пружа изузетну прилику за АПМ решењима да засијају.

АПМ (Application Performance Monitoring) омогућава компанијама да процене и прате своје ИТ окружење, идентификујући грешке и потенцијалне проблеме у реалном времену.

То омогућава организацијама да пронађу узрок проблема или успоравања апликације, чак до самог нивоа програмског кода.

Cisco AppDynamics омогућава организацијама да посматрају сваки аспект свог пословања, укључујући инфраструктуру, мреже, апликације, сигурност, продају и пословне процесе.

Kроз свеобухватан приступ, познат као Full Stack Observability, компаније могу анализирати појединачне компоненте и њихов заједнички утицај на пружање изузетних корисничких искустава.

Усвајањем овог приступа, динамика компаније и начин комуникације се мењају. Уместо тражења кривца, тимови могу сарађивати у потрази за решењима, користећи AppDynamics као извор истине.

Најважнији бенефити решења су могућност праћења рада апликације у реалном времену што пружа могућност смањивања губитака у сваком пословању, поред тога пружа могућност и предиктивне аналитике како би организације могле да препознају потенцијалне проблеме и отклоне их на време.

Ова платформа омогућава организацијама да прате кључне пословне метрике, као што су конверзије, приходи или корисничко ангажовање, и да сагледају како се перформансе апликација одражавају на те метрике.

Без обзира да ли сте компанија која започиње развој апликација или етаблирана организација са развијеним производом, сада је прави тренутак за разматрање решења попут AppDynamics. Корисник је увек у праву, а његово искуство треба бити на првом месту.

Свеукупно Cisco AppDynamics помаже организацијама да унапреде перформансе својих апликација, оптимизују корисничко искуство, брже решавају проблеме и боље разумеју утицај перформанси апликација на пословање.

Више о овом решењу можете читати на сајту Coming Computer Engineering

субота, 06. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару