Читај ми!

Предузећа широм света добиће аутономно управљање подацима захваљујући овом софтверу

Kомпанија Веритас Технолоџис најавила је покретање нове технологије која би предузећима широм планете дала могућност аутономног управљања подацима која ће поједноставити начин на који предузећа управљају подацима и аутоматизују заштиту од претњи, као што је ренсомвер.

Ова компанија је на свом догађају „Conquer Every Cloud 2022“, презентовала план за аутономно управљање подацима, у оквиру којег NetBackup софтвер примењује вештачку интелигенцију (АИ) и хипер-аутоматизацију самоодржања, самооптимизовања и самоизлечења у мулти-клауд окружењима.

План је одмах подржан откривањем Cloud Scale технологије ове компаније, нове генерације водеће NetBackup архитектуре, модернизоване за функционисање у веб размерама. Ова најмодернија технологија биће доступна са најновијом верзијом водећег NetBackup софтвера.

Заједнички савет америчких, британских и аустралијских безбедносних служби, објављен овог месеца, скренуо је пажњу на то да хакери повећавају ефекат својих ренсомверских напада циљањем сервиса у ИТ облаку, као и података.

„Ми излажемо своју стратегију како да решимо тај изазов код корисника, почевши од алата, доступних данас, који ће помоћи да се смањи отисак у облаку и с њим повезани трошак, да подаци сачувају безбедни од ренсомвера и утре пут ка аутономном управљању подацима“, каже Грег Хјуз, извршни директор компаније Веритас

Cloud Scale технологија, која покреће NetBackup, биће темељ на којем се ова стратегија спроводи. Она испоручује контејнеризовану, програмибилну и АИ-ем покретану архитектуру микросервиса која пружа аутономне, обједињене услуге управљања подацима у било ком облаку.

Предности ове технологије се први пут остварују лансирањем верзије 10 NetBackup софтвера, који искоришћава снагу технологије за испоруку нижег укупног трошка поседовања (ТЦО), повећану ефикасност и побољшану безбедност у мулти-клауд окружењима. 

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи