Читај ми!

Модернизовање ИТ инфраструктуре је могуће помоћу система за складиштење заснованих на флеш меморији

Велике и мале организације проналазе свој пут у брзом темпу промена које се дешавају у економији вођеној подацима. Достављање података једноставно, брзо и исплативо је од суштинског значаја за подстицање раста пословања, а хибридни ИТ облак се појавио као најефикаснији начин да се задовоље променљиве пословне потребе.

Свака ИТ организација покушава да одреди како да се модернизује помоћу хибридног ИТ облака, а системи за складиштење засновани у потпуности на флеш меморији су кључни у компанијским просторијама, како би се убрзале пословне апликације.

Међутим, мала предузећа су наставила да користе системе за складиштење засноване на чврстим дисковима због високе цене АФ решења. Али ни АФ системи за складиштење више нису ван домашаја, поручују из домаће компаније Coming Computer Engineering.

НетАпп АФФ Ц190 систем за складиштење заједно са НетАпп ОНТАП софтвером за управљање подацима, нуди једноставан, паметан и безбедан флеш систем ентерприсе класе по приступачној цени.

Дизајниран за ИТ генералисте, помаже компанијама да задовоље нове пословне захтеве сa модерним АФ низом који пружа свеобухватне услуге података, интегрисану заштиту података, беспрекорну скалабилност, нове нивое перформанси и интеграцију у облаку.

Лако управљање за ИТ генералисте

Сада је могуће распоредити радна оптерећења за мање од 10 минута. Брзоспроводећи токови посла омогућавају компанијама да у времену које се мери минутима обезбеде нове системе складиштења, од укључивања до тренутка када су спремни да приме податке.

Једноставан чаробњак је ту да води корисника у брзом подешавању и конфигурисању система. Уграђени токови посла прилагођени за Oracle, Microsoft SQL, MySQL, MongoDB, VMware и друге апликације, омогућавају комапнијама и корисницима да по потреби лако обезбеде складиште података за апликације.

Kористи се један систем за податке датотека и блокове података. Kомпаније и корисници могу да поједноставе инфраструктуру консолидовањем података у датотекама и блоковима на једном систему складиштења. Помоћу једног интерфејса за управљање свим подацима могуће је побољшати продуктивност ИТ тима.

Без напора се повезујте са јавним ИТ облацима. Аутоматски је могуће распоредити хладне податке или резервне копије у облак да бисте смањили укупне трошкове складиштења. АФФ Ц190 систем испоручује водећу у индустрији хибридну интеграцију облака, подржавајући све главне јавне ИТ облаке.

Управљање оперативном ефикасношћу

Kомпаније и корисници могу да побољшају ефикасност складиштења да би контролисали трошкове. Могу да смање трошкове инфраструктуре уз свеобухватне могућности подешавања ефикасности складиштења које испоручује АФФ Ц190 систем.

Функције смањења података у ОНТАП-у, укључујући компресију и дедуплиацију, раде заједно како би помогле да се оптимизују потребни капацитети. Ефикасност складиштења подржава у идустрији водећи програм гаранције ефикасности. Могуће је убрзати перформансе апликација помоћу флеш меморијских система за складиштење.

АФФ Ц190 систем је оптимизован за флеш меморију и испоручује десет пута бржи одзив апликација од хибридних низова. АФ складиште омогућава да се покрене више радних оптерећења на једном систему, без угрожавања перформанси. Доступна је и аналитика заснована на подацима.

Сада је могуће задржати оптимално извршавање система складиштења, тако што је обезбеђен непрекидан приступ подацима и одржавању перформанси које су потребне пословно критичним апликацијама. НетАпп Аctive IQ обавештајна платформа пружа увиде на основу података, захваљујући којима је могуће лакше идентификовати и исправити проблеме, пре него што се исти манифестују.

Заштитита податка

Kомпаније и крајњи корисници траже непрекидан приступ пословним подацима који су критични за њихово пословање, јер од тога зависи нормално пословање предузећа. АФФ Ц190 систем обезбеђује свеобухватну интегрисану заштиту података како би заштитио компанијске податке и одржао несметано одвијање ствари.

Сада је могуће испунити захтеве за локалном израдом резервних копија података са скоро тренутним опоравком помоћу НетАпп Snapshot копија које ефикасно користе простор. Такође могуће је постићи даљинско прављење резервних копија и њихов даљински повраћај, као и опоравак од катастрофе помоћу НетАпп SnapMirror асинхроне репликације.

Обезбеђивање апликативних податка

Робусна безбедност је важна за заштиту података од унутрашњих и спољних претњи. Без икаквог посебног хардвера, могуће је лако обезбеђивање корисничких и коорпоративних податка који се не користе и то уз помоћ НетАпп шифровања волумена.

Поред тога, мултифакторска потврда идентитета побољшава контролу приступа подацима, а криптографско брисање омогућава усаглашеност ваше организације с одредбама ГДПР-а.

Без губитака података

Могуће је постићи заштиту од губитка података са нулом (РПО=0) ако дође до катастрофе или великог прекида.

НетАпп SnapMirror Synchronous технологија испоручује гранулирану, синхрону репликацију података и одржава уштеду по основу ефикасности складиштења током и након преноса података.

понедељак, 21. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи