Читај ми!

Како постићи дигиталну усаглашеност?

Убрзање иницијатива за дигиталну трансформацију у комбинацији са пребацивањем на хибридни рад, изазвало је огроман пораст количине података који се генеришу из све разноврснијих извора.

Kако радна снага постаје распоређенија широм предузећа, употреба алатки за размену порука, видео конференције и сарадњу је нагло скочила, што захтева од организација да појачају своје управљање подацима, бригу о приватности и политике за осигурање усаглашености на свим платформама на којима се њихови критични подаци налазе.

Kао признати глобални лидер у заштити и управљању подацима, Веритас Технолоџис може да се позабави овим изазовом са обједињеном и интегрисаном услугом дигиталне усаглашености која обухвата хватање, видљивост, архивирање, надзор и откривање података, а подржава како локално генереисане и чуване податке, тако и оне створене и складиштене у облаку.

Зато је и проглашен лидером у Гартнеровом магичном квадранту за Enterprise Information Archiving.

Захтеви за усаглашеношћу у пословном свету данас су далеко сложенији, јер се осетљиви пословни и лични подаци сада деле широко и често путем платформи за видео конференције и размену порука.

„Од суштинског је значаја за данашња предузећа, посебно у високо регулисаним индустријама, да буду у стању да ухвате, архивирају, прате и открију тај брзо растући обим података", рекао је Дипак Мохан, извршни потпредседник организације производа у Веритасу.

Преузимање Глобанета, ојачао је могућности Веритасових понуда додавањем нативних могућности за хватање, класификовање, праћење и откривање у односу на практично било који извор садржаја.

Побољшан је и брз развој eDiscovery и надзорне SaaS понуде која ради с краја-на-крај мреже са Меrgе1 интеграцијом ради лаког конфигурисања и прикупљања садржаја из више од 120 извора, укључујући Мајкрософт Тимс, Зум, ВотсАп, Ви чет, СМС, Амазон С3, Јутјуб, Редтеил и друге.

Обогаћивање метаподатака и аналитике за осветљавање и управљање релевантним подацима на свом извору, укључујући идентификацију личних података, неједнаку заштиту приватности путем 140+ политика заснованих на вештачкој интелигенцији и више од 1.000 класификационих образаца, укључујући ренсомвер, анализу сентимента и откривање језика.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи