Читај ми!

"Calle 13" покупили Латино Гремије

Додела Латино Греми награда протекла је у знаку порториканске групе "Calle 13", чији су чланови салу у Лас Вегасу напустили са чак девет чувених „грамофончића“ у рукама.

Хип хоп група "Calle 13" освојила је девет награда, укључујући и главну награду за албум године, на синоћној додели Латино Гремија у "Mandalay Bay" центру, у Лас Вегасу.

Порториканска група имала је 10 номинација и отворила је шоу нумером Latinoamerica која је изазвала стојеће овације за песму која слави њихову културу, пренели су медији.

Нумера је потом награђена у категоријама најбоља песма и најбољи снимак године.

„Свима у Латинској Америци... живела музика", поручио је певач групе Рене Перез и једну од награда посветио „онима који се не продају већ праве праву музику".

Уз албум године Entren Los Que Quieran, група је награђена у категоријама најбољи урбани албум и најбоља урбана песма за Baile do los Pobres, као и најбоља тропска песма, алтернативна песма, кратки видео и продуцент године.

За најбољи мушки поп албум награђен је Франко де Вита за En Prima Fila који се нашалио да је имао среће, јер "Calle 13" нису били номиновани у овој категорији, док је за најбољег музичара награду добио Sie7e који се захвалио групи што су инспирација „за стварање са емоцијама".

Колумбијска дива Шакира освојила је награде у категорији најбољи женски поп албум за Sale el Sol и специјалну награду за особу године.

Њени препознатљиви покрети куковима изазвали су велике овације у сали.

За најбољи групни поп албум награду је добио међународни трио Алекс, Хорке и Лена за ЦД Alex, Horge Y Lena.

Мексички бенд "Mana" награђен је за најбољи рок албум Drama Y Luz, док је награду за најбољи савремени тропски албум добио Порториканац Тито Ел Бамбино за Invencible.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 25. јун 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару