Читај ми!

Постхумни албум Ејми Вајнхаус у децембру

Нови албум Ејми Вајнхаус - збирка њених необјављених песама, композиција које је снимила пред смрт и старих хитова у алтернативним верзијама - биће објављен у децембру, саопштила је музичка компанија „Ајленд рекордс“.

Албум са никада до сада објављеним материјалом британске соул певачице Ејми Вајнхаус биће објављен до краја године, пренео је данас таблоид Сан.

На албуму под називом "Lioness: Hidden Treasures" (Лавица: Скривена богатства) налази се и песма коју је певачица, која је преминула пре неколико месеци, снимила док је била под дејством хероина, као и песма о њеном бившем супругу, наводи лист.

Према изворима листа, постхумни албум са 12 песама биће у продаји 5. децембра, а једна фунта од сваког продатог примерка ићи ће у Фондацију Ејми Вајнхаус која подржава проблематичне тинејџере.

Издавaчка кућа „Ајленд рекордс" која је објавила њен деби албум "Frank" и Гремијем награђени "Back to Black", није била доступна за коментар.

Ејми Вајнхаус, 27, нађена је мртва у свом дому у Лондону 23. јула. Истрага је показала да је умрла од тровања алкохолом.

Сан наводи да су се о објављивању албума договорили и певачицина породица, менаџмент и издавачка кућа.

Почаст њеној музичкој заоставштини

Отац Ејми Вајнхаус, Мич, рекао је листу да породица никада не би пристала да се објави албум да нису сматрали да одговара стандардима која су поставила њена претходна два албума.

„Верујемо да ће он бити одговарајућа почаст њеној музичкој заоставштини", рекао је Мич Вајнхаус.

Лист наводи и да су неке од песама снимљене још 2002. када је Вајнхаусова упала у проблеме са дрогом и алкохолом.

На албуму ће се наћи и последња песма коју је икада снимила, дует са Тонијем Бенетом "Body and Soul" који је обрада џез песме из 1930-тих.

После смрти Ејми Вајнхаус, њен албум из 2006. "Back to Black" постао је најпродаванији албум 21. века у Британији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару