Читај ми!

„Биг сноу 2012“ на Копаонику

На снежним обронцима Копаоника од 23. до 29. марта окупиће се нека од најпознатијих светских и домаћих имена електронске музике, рока, регеа и џеза како би приредили праву зимску музичку фешту. Осим музике, најзначајнији европски зимски фестивал „Биг сноу“ предвиђа и уживање у скијању, сноубордингу и другим спортовима на снегу и леду.

Најзначајнији европски зимски музички фестивал „Биг сноу" (Big Snow), биће одржан на Копаонику, од 23. до 29. марта следеће године, а окупиће велика светска, регионална и домаћа имена електронске музике, рока, регеа и џеза, најавили су организатори.

На Фестивалу се очекује више хиљада гостију из целе Европе, а специјално за посетиоце из Србије и региона, организатори су припремили изузетно повољне аранжмане.

Државни секретар у Министарству економије и регионалног развоја Горан Петковић је, на конференцији за новинаре, истакао значајан утицај овог Фестивала на динарски и девизни прилив од туризма, али и на промоцију коју ће на европском и светском нивоу добити планински туризам Србије.

„Очекујемо да овај догађај омогући младим људима из Србије и света да открију зашто је Копаоник једна од најлепших планина у региону на коју могу бити поносни", истакао је државни секретар Петковић.

Према његовим речима, привилегија је за Србију да буде домаћин Фестивала на Копаонику, посебно када светска туристичка агенција као што је „Томас Кук''" препозна могућност за сарадњу са партнерима из ове земље, и због тога одлучи да у њу пресели манифестацију.

Организација Фестивала је заједнички подухват највеће светске туристичке агенције „Томас Кук'', оснивача новосадског „Егзит" фестивала и „МК Маутин Рисорт", уз подршку Министарства за економију и регионални развој.

Сигуран снег у комбинацији са амбијентом планине, сунца, врхунски светски, домаћи и регионални извођачи различитих праваца савремене забавне музике распоређени на 10 бина и импресиван амбијент ски-центра, представљају јединствен квалитет који су препознали љубитељи зимских спортова и добре забаве широм Европе.

Зимски фестивал на Копаонику укључује и скијање, сноубординг и остале зимске спортове у популарном ски-центру.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару