Читај ми!

Куд „Пиво“ туд и ја

Састав „Хладно пиво“ ће у склопу регионалне турнеје зване „Куд Пиво туд и ја“ одржати велики концерт 2. децембра у Хали спортова на Новом Београду. Улазнице су од данас у продаји по цени од 1.000 динара, док ће касније коштати 1.200 динара.

Загребачки бенд „Хладно пиво" ће у оквиру регионалне турнеје, на којој промовише нови албум Свијет гламура, одржати 2. децембра велики београдски концерт у Хали спортова, саопштио је организатор, концертна агенција „Лонг плеј".

Бенд, на простору бивше Југославије познат по хитовима Питала си ме, Није све тако сиво, Само за тај осјећај, Пјевајте нешто љубавно, свој први велики концерт у Србији одржао је управо у испуњеној Хали спортова у јесен 2008. године, пред око 4.000 гласних и распеваних фанова.

„Хала спортова нам је остала у памћењу као ужасно узбудљив концерт. Хоћемо сада поновити невјеројатно искуство које смо имали прошли пута, када је дворана толико вибрирала да је наш тон-мајстор морао држат' микс-пулт да му не побјегне. Била је то невјеројатна количина емоција и вриштања", рекао је фронтмен Миле Кекин.

У склопу турнеје назване „Куд Пиво туд и ја", најпопуларнији хрватски панк-рок састав ће 7. октобра свирати у Загребачкој арени, 14. октобра у Сплитској арени, а 2. децембра у Хали спортова у Београду.

„Примили смо се на Халу спортова, јер је то одличан рок простор! Свирали смо пар пута у СКЦ-у, који је исто супер, али Хала спортова има једну предност – то је велика дворана гдје се осјећаш као у мало већем клубу", објашњава певач Миле.

Са албума Свијет гламура, који је објављен прошлог пролећа, многима су већ познати синглови Езотерија, Свијет гламура и Фотоапарат.

Улазнице за концерт „Хладног пива" у Београду од данас су у продаји, и то по специјалној цени – почетних 1.000 улазница коштаће само 1.000 динара. Касније ће се улазнице продавати по цени од 1.200 динара.

„Хладно пиво" је у међувремену номиновано за награду "Best Adria Act" регионалног Ем-Ти-Вија, заједно са Мањификом и групама „Дубиоза колектив", „Севдах бејби" и „С.А.Р.С.".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару