Стефан Миленковић: У вечерашњем „Студију“ очекујте неочекивано

Стефан Миленковић ће вечерас у емисији „Студио“ укрстити звук виолине и електричне гитаре на несвакидашњи начин, а љубитељи доброг звука моћи ће да уживају и у музици Ђулета Ван Гога, Тончија Хуљића и Петра Граша.

„Читава продукција 'Скај мјузика' је заиста на највишем светском нивоу, али оно што ми се још више допада је приступ и концепт целе емисије. Узимају се највећи хитови и обрађују на нов, неочекиван начин и то ме је, наравно, одмах привукло“, каже Стефан Миленковић.

Једино што је могао да открије јесте да ће један део свирати сам, а онда ће бити и необичних сарадњи.

„То је оно што ја иначе волим и што сам, практично, увек и радио јер сам веома знатижељан, а са друге стране сам музички сваштојед, па је ово било идеално и баш сам задовољан резултатом“, објашњава Миленковић.

Познати виртуоз примећује да је енергија и процес снимања фасцинантан, посебно за њега као „класичара“ и позвао све да вечерас одгледају емисију Студио.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи