Српска нова година уз три бине у „Драгстору“

Два рођендана београдских ди-џејева, један биолошки и једно музичко пунолетство, биће прослављени на Српску нову годину у клубу „Драгстор“, уз спектакуларне госте из Израела – популарни ди-џеј двојац "Red Axes".

Кристијан Молнар, један од тренутно најпопуларнијих ди-џејева у Србији и региону, у петак 13. јануара прославља „прави“ рођендан. МКДСЛ ће славити 18 година проведених у музичком бизнису, а звезде прославе ће бити гости из Израела "Red Axes", миљеници љубитеља електронске музике широм света.

Све то ће се одиграти на великој журци за српску Нову годину, на три бине, у београдском клубу „Драгстор“!

"Red Axes" први пут долазе у Београд, а овај двојац се са разлогом убраја у једно од обавезних имена у сетовима најпознатијих ди-џејева широм света.

Њихов звук се може описати као мешавина сурф рока, музике „Џој дивижна“ и техна, а у свету електронске музике су познати као предводници новог таласа који меша свирку и клабинг.

Наступали су на свим водећим фестивалима, од "Amsterdam Dance Event"-а, преко „Гластонберија“, pa све до "Burning Man"-a. Издали су траке за многе велике музичке куће, а недавно су покренули и своју етикету "Garzen Records".

Поред великих „Црвених секира“ ("Red Axes"), на журци ће наступити и позната домаћа имена. МКДСЛ спада у једне од ретких продуцената електронске музике који сарађују са великим бројем разноврсних уметника са наших простора.

Осим што ради самостално, тренутно је активан члан у бенду Виклер Скаја, Бојане Вунтуришевић и у саставу „Ћорбика“. Радио је музику за српске филмове, ревије, изложбе, а аутор је већег броја музичких радионица за децу и одрасле. Специјално за овај догађај припрема необичан живи наступ, у оквиру којега ће посетиоци имати прилику да чују прегршт ексклузивног материјала, којим уједно најављује излазак свог новог албума.

Журку ће затворити Кристијан Молнар, који је, осим као ди-џеј, познат и по својој радио-емисији "Christallization". Бину је делио са великим светским именима, као што су Диксон, Џоб Џобс, Џенифер Кардини и многи други.

Од домаће подршке ту су још и ди-џеј Флип, Eвокс, „Банда панда“, „Брак“, „Капетан Есид“, "Dddxbbb" и „Хеклер ди-џејз“, који ће бити распоређени на три бине „Драгстора“.

Домаћин журке је млади састав из Београда – „Ћорбика“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару