Новогодишња журка „Бркова“ 30. децембра у „Депоу“

Музичари који су једини успели да споје панкере и фолкере, који се заједно окупљају на њиховим наступима широм региона и Европе – популарни „Бркови“, испратиће стару годину енергичном свирком 30. децембра у Магацину „Депо“, а јединственој атмосфери наступа допринеће специјални гост Горан Бишевац Бишке.

Новогодишња журка „Бркова“ 30. децембра у „Депоу“ Новогодишња журка „Бркова“ 30. децембра у „Депоу“

Наступ популарног загребачког панк-рок-турбофолк бенда почиње у 22.30, али „Бркови“ позивају све да дођу и добро се загреју већ од 20 часова, пошто ће најоданијим пунолетним фановима, који дођу до 20.30, бити понуђена и бесплатна ракија добродошлице.

Уз то их очекују и музика са разгласа по избору чланова тог састава и наступ две предгрупе – панчевачког хорор-пунк-рокабили бенда "Goatmare & The HellSpades" (од 21) и келтске панк групе из Београда "Scordisci" (од 21.45).

„Бркови“ успешно стварају јединствени микс панк рока, хард рока, фолка, хеви метала и регеа, који је духовито спакован у мелодичну целину коју сами називају „турбопанкфолквелнес и спа“.

Њихови поштоваоци у Београду су претходног пута могли да их виде и чују пролетос, на више него успешној промоцији новог албума Торзо Даде Топића у Хали спортова. Бенд сада позива на наступ у интимнијој, клупској атмосфери, у којој ће свирати хитове из своје дванаестогодишње каријере.

„Веома се радујемо концерту у Београду, јер је то град у којем смо имали вероватно најбоље концерте у каријери. Сасвим сигурно, то је град у којем смо ове године имали један од највећих концерата у животу. То су све разлози због којих се у Београду осећамо као код куће“, објашњавају чланови групе и додају да их радује и то што ће им се на концерту придружити и стари пријатељ Бишке (Перо Деформеро) из Новог Сада.

Група „Бркови“ спаја неспојиво и притом привлачи велики број поштовалаца, који су и весели и фанатични. Из бенда истичу да ни сами не могу са сигурношћу да тврде због чега их публика воли.

„Наша музика је таква да у њој могу уживати и они који слушају турбофолк и они који на наше наступе гледају као на нешто што је сатира и исмејавање народњака. Не сме да се заборави да смо успели, и поред тога, да останемо панк бенд. Позивамо публику да нам се придружи у што већем броју и да нам свима заједно још један београдски концерт остане у незаборавном сећању. Иза нас је успешна година и испратићемо је на весео начин“, поручују из овог бенда.

Улазнице за концерт „Бркова“, у продукцији агенције "Strangefinger", већ су у продаји и коштају 1.000 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару