Кејти Пери ускоро креће на турнеју?

Изгледа да је америчка поп певачица Кејти Пери, након што је неко време провела удаљена од јавности, спремна за нову етапу у својој каријери, судећи по једном њеном одговору на „Твитеру“.

Након што јој је један пратилац написао да је нумера Rise подбацила и да јој је каријера готова, певачица му је кратко одговорила: „Видимо се на мом наступу 2017“.

Кејти тренутно у студију завршава свој пети студијски албум који би могао да изађе до краја ове године, према наводима њеног менаџера Стивена Џенсена.

С друге стране, Кејти је у интервјуу за Машабле прошлог месеца рекла да је албум joш увек у фази настајања. „Још је рано одредити било шта“, рекла је за звук. „Желим да се звук сам одреди кад албум изађе“, закључује Перијева.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи