Бијонсе је дива попут Арете Френклин

Џек Вајт је један од малобројних који су са Бијонсе радили на њеном албуму "Lemonade". Музичар открива да је за њега реч о певачици попут велике Арете Френклин.

Бијонсе је дива попут Арете Френклин Бијонсе је дива попут Арете Френклин

Бијонсе је са Џеком Вајтом снимила песму Don't Hurt Yourself за њен албум Lemonade, а популарни рокер нема ниједну ружну реч о њој да каже.

Тачније, говори само у суперлативима, поредећи је са легендарном Аретом Френклин.

„Знате, разговарао сам са њом и само ми је рекла 'Желим да будем са тобом у бенду'“, присећа се Вајт у интервјуу за радио NPR.

„Узвратио сам јој да бих волео да урадимо нешто заједно. Одувек сам обожавао њен глас, мислим да она има онај соул глас какав су имале Бети Дејвис и Арета Френклин“, открио je музичар.

Према његовим речима, Бијонсе је само узела делове текста и отпевала целу песму одједном, на свој начин.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи