Лук Блек гостовао на новом Вензином синглу

Шпански продуцент Венза издао је нови сингл и видео-спот "Seek & Hide" на којем му гостује српски поп извођач Лук Блек као вокал и текстописац!

Шпански продуцент Ерик Алехандер-Венза и српски поп музичар Лук Блек представили су сингл Seek & Hide. Њих двојица су већ сарађивали ове године и то на актуелном синглу Лука Блека Demons.

Двадесеттрогодишњи Венза потписује продукцију песме, док годину дана старији Лук Блек гостује као вокал и текстописац.

У последњих осам година, Венза ствара обиман каталог песама у различитим жанровима са главним фокусом на хип-хоп, треп и фјучер бејс, бројећи стотине хиљада прегледа на Јутјубу и Саундклауду.

Због тога није изненађење интересовање „Јуниверзал мјузик груп“ (Universal Music Group) за овог еклектичног продуцента, имајући у виду успех претходно издатих песмама Fading, Cry for Love и You.

„За Seek & Hide сам хтео известан ниво енергије, летњих вибрација, уклопљених у мелодију. Хтео сам нешто прелепо и у исто време клупско/фестивалско, и на крају је резултат управо то. Текст и вокали су сјајни од почетка. Луков допринос песми је сјајан – одлични вокали и веома јака порука. За нас ово није тек само песма, хтели смо да вам испричамо целу причу“, објаснио је Венза.

Режију спота за Seek & Hide потписује Лук Блек, а снимала га је фотографкиња из Атине Маријана Сантикоу – то је прича о двоје пријатеља који обилазе европске градове, присећајући се лета, срећни и носталгични.

Лук и Маријана су снимали видео-клип у Атини, са врхова зграда до метроа, са улица до плажа.

„Када сам први пут добио Seek & Hide матрицу од Вензе осетио сам неку носталгију и решио да трансформишем ту емоцију у текст песме. Написао сам га из перспективе најбољег пријатеља, о некоме ко је увек ту за тебе без обзира на све проблеме са којима можеш да се суочиш док бежиш од одрастања. Венза и ја само постали добри пријатељи док смо правили ову песму и пријатељство је управо оно о чему се у њој и ради“, рекао је Блек.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи