Меди у још једном (маестралном) Сијином споту

Без икакве најаве Сија је објавила видео-спот за нумеру са албума који ће уследити после актуелног "This Is Acting". Аустралијска кантауторка не појављује се у клипу "The Greatest", нити њен колега Кендрик Ламар који је учествовао у прављењу песме.

Видео-спот за песму The Greatest режирали су Сија и Данијел Аскил, а главна звезда је и овај пут добро познато лице из клипова Chandelier и Elastic Heart, играчица Меди Зиглер.

Као и обично, аустралијска кантауторка се није појавила у споту, а Меди је добила друштво у виду плесне трупе.

Сија је у јануару ове године објавила албум This Is Acting. Песма коју је отпевала са Шоном Полом Cheap Thrills освојила је прва места на свим музичким топ-листама. The Greatest најављује следеће издање. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи