"Closer" најпопуларнијa у Британији, Америци и Аустралији

Састав "The Chainsmokers" у сарадњи са америчком певачицом и кантауторком Хелзи ове недеље се може похвалити најпродаванијом нумером у Великој Британији, Америци и Аустралији, док је прво место листе најпродаванијих албума заузела легендарна Барбра Страјсенд.

"The Chainsmokers" у сарадњи са Хелзи су синглом Closer са првог места збацили Џастина Бибера, Мејџор Лејзера и данску певачицу MØ и њихову песму Cold Water, која је након пет недеља на првом месту заузела трећу позицију.

Ди-џеј Снејк и Џастин Бибер су са песмом Let Me Love You већ четврте недеље на другој позицији британске топ-листе, док је на четвртом месту као и прошле недеље Калум Скот са једном од најпродаванијих песама овога лета, Dancing On My Own.

На првом месту топ-листе албума је новитет Барбре Страјсенд, којој је ово седмо прво место у каријери. Њен 35. студијски албум Encore: Movie Partners Sing Braodway у овој недељи продат у више од 20.000 примерака.

На другом месту нашла се Бритни Спирс са својим деветим албумом Glory. Прошле недеље Френк Оушн је са албумом Blonde доспео до трећег места, а на четвртој позицији налази се Доли Партон, док је с 11. на пето место „скочила“ група "Тwenty One Pilots" и албум Blurryface.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи