Читај ми!

Нови албум Коље и „Гробовласника“ 2016. године?

Коља и „Гробовласници“ годину завршавају концертима 24. децембра у дворани „Аполо“ Дома омладине Панчево и 26. децембра у клубу "Quarter" у Новом Саду, а гитариста и певач Никола Пејаковић-Коља се нада да ће догодине фанове обрадовати новим албумом!

Нови албум Коље и „Гробовласника“ 2016. године? Нови албум Коље и „Гробовласника“ 2016. године?

Значајне ствари су се десиле у 2015. години. После скоро 20 година, коначно имам бенд и свирамо оно што смо снимали све ове године. Војин и мој сан је остварен, сада је важно да га одржимо у животу. Наравно, желим што више свирки и надам се да ћемо у 2016. години ући у студио и урадити четврти албум, открива Коља.

Глумац, режисер и сценариста Никола Пејаковић је као кантаутор објавио албуме Мама, немој плакати (2002), Коља (2009) и потом Гробовласници (2013).

Ипак први концерт у каријери Коља је одржао је тек у марту са „Гробовласницима“ у београдском Дому синдиката. Уследили су наступи на Арсенал фесту, фестивалу "Lake", Медијана Балканрок фесту, „Егзиту“ и у београдском Битеф арт кафеу.

„Дом синдиката се, природно, издваја. То нам је први велики концерт, пуно људи и пуно љубави око нас. Тај дан ћу памтити читав живот. Велика је ствар кад сте, коначно, дали људима оно што желе, а истовремено и вама је то било преко потребно. Музика је дошла до срца људи, и они су узвратили великом љубављу и подршком“, објашњава Пејаковић.

„Гробовласници“, то јест гитариста Воја Аралица, бубњар Деки Момчиловић, клавијатуриста Иван Алексијевић-Панчевац, басиста Никола Усановић и на акустичној гитари Дадо Гајић, коначно стижу у Панчево 24. децембра и два дана касније у Нови Сад.

Улазнице коштају 800 динара, а на дан концерта 1.000 динара. За продају улазница за новосадски концерт „Евентима“ и „Гигстикса“, а за Панчево преко „Евентима“.

„Свираћемо. Па шта буде. Први пут смо пред том публиком, знамо да нас чекају дуго и нећемо их разочарати“, најављује Коља.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи