Успешна турнеја „Бајаге и инструктора“ у Аустралији

„Бајага и инструктори“ управо су се вратили из Аустралије, где су напунили дворане у Мелбурну и Сиднеју, а након пар дана одмора настављају концертне активности у региону које ће крунисати 31. децембра свирком на дочеку Нове године на Хвару.

На аустралијској мини турнеји „Бајага и инструктори“ су 11. децембра свирали пред око 1.000 посетилаца у распродатој дворани "The Croxton" у Мелбурну и 12. децембра пред 1.200 у сиднејском "Enmore Theatre".

„Концерти у Мелбурну и Сиднеју били су изузетно успешни, услови одлични, а публика фантастична! С уживањем смо одсвирали оба концерта у Аустралији. Посебно нам је било задовољство да поново среднемо доста људи који су раније били на нашим концертима“, каже Момчило Бајагић.

„У Аустралији смо доста тога обишли. Истакао бих вожњу бродом по бродом по Сиднејском заливу, поред чувене Опере. На крају, имали смо срећу да одемо из Аустралије дан пре него што је торнадо погодио Сиднеј“, каже Бајага.

Београдски бенд до краја године очекују наступи 19. децембра у ХС пивници у Сарајеву, 25. децембра у Велењу, 26. децембра на „Хо хо хо празничном фестивалу“ у Марибору и 31. децембра на дочеку Нове године у граду Хвару.

„Драго ми је што свирамо на Хвару, јер је то први пут да наступамо за Нову годину на острву. После 30 година бенда није остало много ствари које можемо урадити први пут“, истиче Бајага.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи