Читај ми!

Дивљан враћа лето у Београд 1. новембра

Насмејана лица Владе Дивљана и чланова „Љетно кино биг бенда“, као и мноштво хитова у ритму за плес, покушаће да врате лето у Дом омладине првог дана новембра.

Влада Дивљана и „Љетно кино биг бенд“ одржаће концерт 1. новембра у Дому омладине Београда, најављено је из промотерске куће „Лонг плеј“.

„Београђани, као и увек, могу очекивати наша насмејана млада лица и познате песме у ритму за плес. И неке новине наравно. А моћи ће и да провере колико смо напредовали у међувремену“, поручује Дивљан.

Један од најцењенијих поп аутора бивше Југославије, некадашњи вођа култних „Идола“, Влада Дивљан, снимио је 2012. године ЦД Четири годишња доба са загребачким „Љетно кино биг бендом“, којег предводи гитариста Макс Јуричић (био у групи „Филм“, „Вјештицама“...).

Поред хитова са тог ЦД-а као што су Само једну љубав имам и Најлепша, они ће извести и легендарне хитове „Идола“ - Она то зна, Русија... и љубавне песме Дивљанове самосталне каријере - Однеси ме, Све лажи света и друге.

„Рекао бих да су све песме у 'новом руху' добиле неки нови дух. Помало смо променили аранжмане, а неке смо песме, попут 'Пластике', практично 'преврнули'. Но трудили смо се да не изгубимо изворну, младалачку енергију коју те песме носе у себи“, објашњава некадашњи фронтмен „Идола“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи