Читај ми!

Мајли обрадила „Цепелине“?!

Контроверзни наступи, спотови и песме јесу оно по чему је Мајли Сајрус постала позната. Међутим, ова млада певачица је, желећи да покаже и своје вокалне квалитете, отпевала на последњем наступу "Babe I'm Gonna Leave You", култну песму још култнијих „Лед цепелина“.

Мајли је снимила студијску верзију, коју је поделила са својим обожаваоцима на сервису SoundCloud, али је песму извела и уживо на последњем концерту.

Извођење песме једног од најутицајнијих бендова свих времена никако није лак задатак, ипак, делује да се млада певачица искрено потрудила.

У сваком случају послушајте оба извођења песме па просудите сами.

Нумера је 1969. године осванула на албуму „Лед цепелин“, са Робертом Плантом као вокалом и Џимијем Пејџом на гитари. Песме је оригинално била фолк нумера коју је касних педесетих година написала Ан Бредон.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи