Читај ми!

Стиже нови Боувијев сингл

"Sue (Or In A Season of Change)", најновији сингл Дејвида Боувија, изаћи ће у новембру истовремено када и антологија (1964-2014) тог славног британског музичара.

Прва нова Боувијева нумера још од песме The Next Day моћи ће да се преузима од 17. новембра, када ће се у продаји појавити и његов дуго ишчекивани ретроспективни сет албума Nothing Has Changed, пише магазин The Quietus.

Боуви ће тим поводом прославити 50 година рада на музичкој сцени. Рођендански бокс-сет обухватиће пет деценија музичке каријере: генезу, развој и настанак једног рокенрол мита.

Бокс сет садржи пет албума на којима ће се, поред највећих хитова, наћи и неколико раритета и необјављених песама попут Let Me Sleep Beside You са албума Toy, који никада није комерцијализован, You Turn To Drive и Shadow Man.

Предвиђен за лето 2001, 23. Боувијев албум Toy се никада није нашао у продаји јер је дискографска кућа „Вирџин“ одбила да га објави. Овај инцидент ће нагнати певача да оснује своју дискографску кућу "ISO".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи