Читај ми!

„Ил диво“ у Арени са симфонијским оркестром!

Други део светске турнеје "A Musical Affair", током којег ће квартет „Ил диво“ доћи и у Београд, управо је почео. У Београдску арену, 24. септембра, момци доводе Леу Салонгу, али и симфонијски оркестар са више од 30 музичара!

Осим нових песама из мјузикала које красе ову турнеју под називом A Musical Affair, чувени квартет ће публику изненадити вишеструким појачањем на сцени.

Наиме, уз најављену певачицу, звезду „Дизнијевих“ филмова, Леу Салонгу, „Ил диво“ ће у Београду наступити и уз пратњу симфонијског оркестра са више од 30 чланова.

Оркестар долази из Словачке, а указана им је част да прате овај популарни светски квартет на целој европској турнеји.

„Ил диво“ ће у Комбанк арени наступити 24. септембра, а прошлог викенда момци су кренули на други део светске турнеје. 

Брајан Бирк, дугогодишњи сарадник групе и уметнички директор који је заслужан и за серију наступа Селин Дион у Лас Вегасу, као и Елтона Џона, Рода Стејуарта и групе „Килерс“ осмислио је шоу који ће београдска публика видети.

Албум A Musical Affair приказује романтично и емотивно извођење правих класика као што су Some Enchanted Evening (мјузикл South Pacific), Bring Him Home (Јадници), Тонигхт (Прича са западне стране) и многих других, на њихов јединствен, упечатљив начин.

Моћни глас и савршена интонација Лее Салонге обогатиће концерт овог популарног квартета како соло, тако и заједничким, гламурозним наступима.

Леа се прославила у мјузиклу Miss Saigon играјући Ким, која јој је донела две најпрестижније награде, "Olivier" на британској и „Тони“ на америчкој сцени, а свој глас је позајмљивала и „Дизнијевим“ принцезама - Јасмин у анимираном филму Аладин и Фа Мулан у оба дела Мулан франшизе.

Упоредо са наступима, момци раде убрзано и на снимању француске верзије њиховог последњег албума A Musical Affair.

Дуете које су у енглеској верзији радили са Барбром Стрејсенд, Кристин Ченовет, Никол Шерзингер, Хедер Хедли и Мајклом Болом замењенили су извођењима са француским звездама музичке сцене као што су Ангун, Венсан Никло, Лиса Анжел, Хелена Сегара. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи